SUOMEN SUURIN

Jättimäiset varastotilamme kätkevät sisäänsä Suomen suurimman kalusteiden, ovien ja ikkunoiden kohtaamispaikan. Vanhan tehtaan käytävillä liikkuvat niin suosituimmat mallimme kuin kuumat ylijäämäerät.

Yli 200 erikokoista ikkunaa ja yli 100 eriväristä työtasoa odottavat sinua levyhallissamme.

Satojen eri tuotteiden valmius varastossa tarkoittaa paitsi erittäin kilpailukykyisiä hintoja sinulle myös mahdollisuutta hankkia isojakin kokonaisuuksia ilman toimitusaikaa. Varastomallin keittiöt saatavana viidellä eri ovimallilla. 

Koko keittiö kodinkoneineen samantien matkaan? Uudet ikkunat heti mukaan? Onnistuu!KOKONAINEN PALVELUPAKETTI

Meiltä saat nyt maksuttoman mittauspalvelun ovien, ikkunoiden ja keittiön suunnittelun avuksi Hämeenlinnan alueella ja pääkaupunkiseudulla.

Kuljetus- ja kasauspalvelumme on paitsi edullinen myös helppo tapa saada uudet kalusteet luotettavasti perille.

Levyjen ja tasojen sahauspalveluumme kuuluu ammattilaisen sahaustyö tarkkojen mittojen mukaan nimellistä korvausta vastaan!TILAA SUORAAN VERKOSTA TAI TULE KÄYMÄÄN

Olethan tutustunut jo verkkokauppaamme? Nyt voit kätevästi tilata varastomallejamme ja verkkokauppaan asti ehtineitä pienempiä erikoiseriä suoraan kotipihaan samaan tuttuun ylijäämähintaan.

Jos suunnittelet isompaa remonttia, haluat tutustua esittelyymme tai etsit poistoeristä löytöjä, olet aina tervetullut keksikadulle käymään! Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.